Hejhej

Om jag inte blogga igår var det för att jag har fått hjärnskakning skit jobbigt så är hemma från skolan idag tror jag går dit imorgon puss!

Minnen..

Hittade mitt minneskort på min förra mobil där jag hade ungefär 2000 foton kollade genom alla och började gråta hade så jävla mycket minnen från andra terminen i 5an till första terminen i 6an all förändring, alla skratt, alla gråt man hittade allt i det fotoallbumet ibland önskar man att man kunde leva om alla minnen..


varför bryr ni er?

Blir ganska sur på dem som alltid typ ska komentera inlägg och foton på dem i fyran och trean som är små wb fjortisar fattar ni inte att dom gillar att att få uppmärksamhet varför skiter ni inte bara i dem? Dom tror ju liksom att vissa av er är deras vänner, men om ni vill lägga tid på det okej då


tjeenare!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra eller typ hela dagen har gått men om någon typ vill gå ut en stund så gärna :) Hitills har jag bara typ var inne på datorn och kollat på tv puss!

Asso varför?!

Har börjat gilla Justin Bieber efter den där jävla filmen. Jag hade bestämt innan att jag inte skulle gilla Justin Bieber för att alla gillade honom men aja ska ändå inte bli något galet fan. Var alltså på den igår kväll med Nellie och Linnea sen slagga jag och Linnea hos Nellie, men förut skrev jag ett inlägg och jag undrar hur man tarbort inlägget asso ville ta bort det där inlägget frågestund för skulle skriva ett helt inlägg om att jag kanske skulle börja med frågestund men så råkade jag bara skriva rubrik puss!


Frågestund!!


bläääää

Kanske vill byta skola trivs inte så bra längre,Men vilken kan någon tipsa mig om någon?Innan dansen idag åkte jag och Nellie till henne och var ute och tog bilder och år oreo haha det var jätte kul och kanske ska kolla lite på sjöstadsskolan. det var tre nördar som stod och försökte härma oss när vi gick förbi för vi var utanför sjöstadsskolan och dem gick där, ohh hatar sånna människor! puss!en bild från idag på vackra nellie!



längesen!

Har inte bloggat på ett tag för det första har jag varit i kallmar på dans tävling och det gick sådär men men och har bara inte orkat,kanske ska lägga ner bloggen eller jag vet inte har inte mycket att skriva om.
Idag fyllde Linnea år så vi gick hem till henne för att fira,imorgon fyller min mamma år ska fira henne på morgonen.På torsdag sover jag hos Maja för ska vara med i hennes skola på fredag undra hur det går! puss!

stressigt!

Kom hem för typ en och en halv timme sen har inte gjort så mycket sen dess,allt är så jävla stressigt imorgon ska jag till kallmar för danstävling,sen fyller Linnea år på måndag och min mamma på tisdag och har inte klart med presenter! asso kan man inte bara hoppa över en månad i sitt liv, älskar er mina älsklingar som jag var med på discot!Har tyvärr inga bilder från discot:(godnatt puss


Party all night!

Nu ska jag Sally och Rebecca dra till msvdiscot!
pusspuss!

Nu ska jag gå

nu går jag till donken för att äta lunch sen ska jag till skolan sen till ringen puss!


tjena alla sexiga grisar!

Har inte orkat vara inne på datorn så mycket idag, och jag hade dans och var hemma typ vid kvart över sju.
jag ska ju på danstävling på fredag många längtar jag är bara dötts nervös och kan inte mina danser perfekt,kanske ska göra hiss och diss imorgon men får se, ska på södermalms dicot nästa vecka är det någon annan som också ska dit?puss!


Älskar dig

Vill bara säga att jag älskar dig och jag saknar dig älskling, gumman du är den finaste roligaste sötaste vännen Karolina Green loveu

kommentera!

Ni får kommentera vad ni vill att jag ska skriva om puss!


vad tycker ni?

Nu har jag en header jag tyckte den blev bra även om hjärtat som jag och linnea gjorde blev lite konstigt så var det ändå fint headern är gjord av Ellen besök hennes blogg ellendinbellen.bloggg.se! puss!

hejsan alla underbara läsare!

hejhej bloggen! jag mår fett bra! är glad lycklig kan det bli bättre! imorgon ska jag nog dra till ringen före dansen eller på onsdag före dansen,behöver hotpants typ mer smink och lite mer, börjar få damp på mitt löshår det har börjat trassla sig och ser fett fult ut men tror jag ska ha det imorgon jag kanske ska få header ikväll hoppas aja pusspuss!


tjatja

 nu kom jag hem för ungefär en timme sen först sov jag hos nellie sen drog jag och träffa maja, nån komentera och fråga om jag typ inte hade någon familj utan bara vänner och jo jag har visst en familj bara för att jag är med mina vänner och skriver om dom betyder det inte att jag inte har en familj men visst jag kan skriva om min familj,var på melodifestivalen igår inte för att jag är så stort fan av melodifestivalen så vart det fett häftigt upplevelse iallafall men asso fan vad dåliga låtar! puss!
en bild på vackra maja, hon kommer hata att jag la upp den här men hon får bjuda på den;) och från melodifestivalen

tjobreeeeeeeee snyggingar!

nu är jag med Linnea och Nellie vi är hemma hos Nellie vi ska snart dra ut asso har inget att skriva nuförtiden aja är fett deppig för att jag inte har något att skriva aja.....:(

hejsanhoppsan!

nu gick edith och summer för typ en en halv timme sen. imorgon har jag dans och träffar jacqueline sen möter jag nog upp nellie och linnea,på söndag har jag typ inget planerat på hela dan typ första gången på typ ett år,det gick inte hos johanna vet inte varför men men hoppas man typ kan flytta fram festen till nästa vecka eller något sånt puss!

hejsan allihopa!

hej nu är summer och edith hemma hos mig vi har varit på donken (igen), sen gick vi hem till mig vi har inte gjort så mycke hitills men här är bilder från idag! puss och kram!

hola amigos!

nu sitter jag med edith hemma hos hennne och har det mysigt,senare ska jag hem till sally typ 10 meter bort och fixa mig till festen hos johanna,idag gick vi till donken och typ åt sen åkte jag linnea och edith typ till mörby centrum haha vet inte varför aja puss!

jag & edith just nu haha

tjeeeeeeeeeeeeeeenareeeee

nu ska jag dra till skolan puss!

tjobre snorunge!

har inte så mycket att skriva mer än att jag älskar mitt löshår, och fan vad jag vill ha pengar! har inte en spenn folk skänk mig pengar! aja här är en till bild på mitt hår kommer nog blogga mycke imorgon och imorgonbitti hoppas jag pusspuss!


Glaaaaaaaaaaaad!

är hemma hos mig med nellie vi ska snart dra ut, har fått mitt löshår puss!


byebye

byebye bloggen ska snart sova,hoppas det går för johanna så att man komma till henne på fredag är fett taggad! Kommit på hur jävla mycket jag längtar tills sommaren men kommer bara vara i sverige i 5 veckor så folk gör grejer med mig i 5 veckor i sommar!


Jacqueline älskling!

älskar dig baby du är världens finaste, snällaste, underbaraste chey! du lyser upp min dag får mig alltid glad tack för att du finns!







FUCK YOU ALL

är så jävla trött på allt och alla ibland önskar man bara att man levde ett annat liv än det man lever idag, nya kompisar även om jag älskar mina vänner,ny skola, allt nytt.http://www.youtube.com/watch?v=riWbViYykTg&feature=player_detailpage

är med Sally!

hejsan bloggen nu är jag och sally hemma hos mig vi ska snaart dra till lilje! sen följer sally med till min dans och tittar på,jag är så jävla sur för två saker för det första det var slutsålt med biljetter på danderyds house party asso fyfan varför! sen kom inte mitt löshår idag heller det går nte bra för mig idag asså... aja puspuss!

längtar tills på fredag!

Är det bara jag som längtar till danderyd house party fan vad man ska röja! det är väl typ 1000 pers på fetsen? om inte det finns några biljetter imorgon då tar jag fan livet av mig eller nej men blir riktigt sur aja hejdå och godnatt ska inte sova än men slut för bloggande för idag puss!


kompisar!













sen finns det fler men dem här människorna betyder mest älskar er!













om mig

jag tänkte berätta lite om mig jag heter Cornelia Möller och bor på söder i stockholm jag är tolv år och går på Mariaskolan det var väl bara det om ni vill veta mer är det bara att fråga och kommentera!

Trött...

Nu kom jag precis hem från dansen alla som inte går på dans borde börja det är skit kul! men är skit trött så ska nig somna tidigt ikväll. jag hade väntat hela dan på att mitt lös hår skulle komma men det kom inte idag heller-.- jag klppte mig för typ två veckor sedan och det blev jätte kort, saknar mitt långa hår:(

heeej!

Bra rubrik va? nu ska jag till helvetet alltså skolan sen har jag dans sen ska jag bara hem och sova gud vad skönt! aja jag har alltid viljat testa det här med dagens outfit även om jag tycker det är ganska töntigt men man kan ju alltid testa!

Hej Bloggen!

Det här är min nya blogg hoppas ni gillar den skriver imorgon och visar dagens outfit puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0