Haters makes me stronger.

Är så trött på att se folk som bara går över till grupptryck och inte bryr sig om andras känslor, sånna man trodde var ens vänner men som bara är fake. usch blir så arg ska tänka mer vilka som är mina vänner och vilka som är mina "fiender" i framtiden. Dem tror säkert jag ska finnas där för dem i framtiden igen när grejer som hänt är glömt men nej ska sluta med att förlåta alla heeeeela tiden sånna som beter sig som idioter är inte värd en andra chans.


förlåååååååååt

Men har bara njutit av lov och annat men nu ska jag iaf försöka börja bli bättre på att blogga. Hursomhelst ska på mellandagsrean imorgon vilka ska dit?
Just nu sitter jag och lyssnar på gamla lilla melodifestivalen låtar haha vilket liv jag har men jag hoppas att jag inte är den enda som kom ihåg den här? Fattar inte att folk i våran ålder skrev sånna här låtar och skickade in gud vad dem borde skämmas nu. asso om man lyssnar noga på hela texten asso tror jag dör hahahahahhahah.

ALLA MANGLAR PÅ NU UNTZ UNTZ!

 ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR.

kommer ni ihåg när jag snacka om hårfärgningar?



FÖRST: brunett






SEN: svarthårig




OCH SIST: blond!
 Fast med slingor! Fattar ni att att jag kommer vara skallig efter alla hårfärgningar!


åhhhhhh orättvist

Skulle vilja ha så här tjocka ögonbryn! avundsjuk på dem som har det tänk att få kunna vaxa/noppa precis som man vill ha dem! Innan jag börja noppa min ögonbryn hade jag redan ganska små ögonbryn så har aldrig kunnat ha tjocka. Och tycker inte det ser lika fint ut om man målar dem skittjocka  det skulle se så fake och slarvigt ut!
hell is here | FASHIOLISTA | love your style!
P.S kan äntligen kopiera bilder JIPPI!

Är hemma hos mig med Linnea

Hej alla bloggläsare hur mår ni? Jag mår toppen! Idag har jag varit med Linnea vi åkte till tc och gick typ bara runt och pratade ock kolla lite i affärer. Nu är vi hemma hos mig och har varit det i några timmar. Imorrn blir det dansläger är fett taggad! Men det är jobbigt att det kommer vara så mycket fys usch. Tror inte jag kommer kunna blogga någonting under helgen om inte någon har med sig en dator förstås, så vi hörs isf på måndag puss! Vi just nu!

datasalen!

Våran franskalärare är sjuk och det hittade ingen vikare så vi gick ner till datasalen. Iaf idag hoppas jag att jag kan lägga upp låtar och kopiera bilder så bloggen blir rolig liksom! Det är typ något fel på min dator haaaaatar den men ska försöka fixa det ikväll även om jag inte tror att det kommer funka men men..PUSS & KRAM.

Vad vill ni jag ska blogga om?

KOMMENTERA.


Skulle jag passa i piercing?

Kommentera!


Nu drar jag till skolan puss o hej leverpastej

Hahahhahha jag nu cpopooxoxox bild


om en månad ska jag..

färga håret brunt! eller kanske om två får se. är jätte glad faktiskt, har varit blond i ett år nu så vill testa något nytt! Har typ planerat nästan hela 2012 hur min hårfärg kommer se ut! Först brunt i några månader sen svart och senare typ blondt till sommarn igen! fast en annan slags nyans med typ slingor i! Och senare till hösten blir jag nog brunhårig igen, och ja jag gillar att färga håret! VAD ÄR DET HÄR!??!?!?1 DET GÅR INTE ATT KOPIERA BILDER CPDAMP!! SKULLE JU VISA HÅRFÄRGEN PÅ BILDER! ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Tjaaa

Hatar det här med rubriker det blir alltid någon dålig! Hursomhelst just nu sitter jag hos Nellie vi åt för en stund sen, tacos jätte gott! Nu sitter jag och bloggar med Nellies pappas ipad och Nellie sitter och tar foton på sina läppar med sin mobil haha roligt. Tror inte jag kan lägga upp statusgrejen ikväll heller så hoppas imorgon! Bloggar ännu en gång när jag kommer möjletvis lite bilder då också puss!


Ingen rubrik.

Hejsan alla hur mårs det? Jag mår ganska bra faktiskt sluta precis, slutade senare för att vi bakade med våran franskagrupp vi bakade croassanger (stavning?) dem blev jäätegoda faktiskt! Nu är jag iallfall påväg till nån mobilbutik som ska laga mitt glas som har gått sönder. Bloggar mer ikväll puss!


Har tråkigt så..

Har bråkat med min mamma och är fett ledsen över min mobil men skriver lite ändå.. Så tänkte skriva min önskelista! -mac book -Rihanna parfym -möbler till mitt rum -hollister kofta/tjocktröja -smink. -presentkort och pengar. aja kommer inte på mer hörs!

mår piss

hela min skärm är sönder och bråkar med mamma och allt så kommer inte blogga ikväll, men lovar att blogga imorgon!

Tandläkaren nu!

.


Faktiskt börjat dricka kaffe!

Eller dem är sånna här kalla som man kan ta med sig jätte goda! drar till kyrkan med min kalla cappuccino nu puss!


Skriver om alla imorgon!

Det är något fel man kan inte kopiera bilder så måste lösa det imorgon så att jag kan skriva om alla! Imorgon blir det luciafirandergrej med min skola klockan tio över åtta imorgon i högalidskyrkan usch så jobbigt så måste faktiskt sova snart så att jag orkar och får verkligen inte försova mig. Jag ska också på tandreglering imorgon vid typ elva tiden veet knappt vad det är men vet att det är ntt man gör innan man får tandställing! Kommer få tandställing om typ mindre än två månader kan ni fatta?! Vill verkligen inte men om man vill ha fina tänder så. Aja ska somsagt sova typ nu eller ska kolla på sex and the city på trean om den går inte säker på om den går på helgen men men får kolla upp det puss o godnatt!

Börjar blogga igen, och nu verkligen påriktigt!

Nu har jag börjat blogga igen och såklart med ny design! Designen är gjord av Karin, besök hennes blogg karinhultgrenss.blogg.se den är värd att besöka!

KARIN HÄR! tryck F5!

nu har jag gjort om cornelias design, vill du också ha en?
gå in på min blogg och läs mer där!
www.karinhultgrenss.blogg.se

RSS 2.0