Valborg!

Jag har spenderat min kväll med Sally Matilda Sjögren och vi har haft väldigt trevligt faktiskt vad har ni gjort själva? nu sitter jag och äter choklad mysigt va? aja ska fortsätta med det och imorgon fyller min systerson Liam 3år grattis världens sötaste unge! kanske ska komma hem till min syster imorgon och fira honom men får se här e en bild på min gullunge!

Yes!

Dom som inte vet så är min pappa utomlands och ska vara det i ett år och vi brukar mejla så ofta vi kan och det är så jobbigt när man inte får ett mejl på nästan tre veckor och då är du så skönt att få ett mejl så man kan pusta ut!

Alla fick typ guldkort idag, mamma har sagt att jag troligen kommer få ett innan 7 maj hoppas! så jag kan gå den sjunde! puss!

.

sitter och lyssnar på jag kommer av Veronica Maggio så jävla bra asso!

tipsartipsartipsar

Bikbok har fått skit mycket fina sommarkläder men hatar att det är så himla dyrt där men tänker shoppa mycket där i sommar!

Svar på kommentar

Om ni skriver kbry på mitt inlägg så behöver ni faktiskt inte läsa min blogg ellerhur? och föresten vem fan skriver kbry liksom?


.

Har inte kunnat blogga idag det gick inte logga in konstigt. men nu är Nellie hemma hos mig hon ska sova här. Vi ska väl kolla på tv vara inne datan och flumma såklart!

Idag har vi först varit i medis sen åkte vi till draken och gick ner till minigolfen och spelade thaha men det var kul faktiskt. sen gick vi till draken och hängde. och nu kom vi hem för en stund sen.
aja puss de här är vi nu men jag har precis tagit ur mitt löshår.

du beter dig som en jävla barnunge.

.


.

Tjatja Maja gick vid typ halv 1.Min mammas kompis har varit här på typ fika och ska typ gå nu. resten av dagen ska jag inte göra så mycket bara vara hemma tror jag.ska nog skicka lite bilder till ellen till den nya headern också.

Resten av veckan ska jag träffa Linnea och Nellie på måndagen och imorgon vet jag ej men på kvällen ska jag  vara hemma för det kommer gäster till middag. Snart är påsklovet slut fan också! aja puss!

.

Nu är jag och Maja hemma hos mig och typ chillar, Maja sov hos mig igår och ska göra det idag också vi har varit lite överallt idag och igår så shoppade vi. Jag köpte en keps ett par skor, värmeskydd till plattång, lösnaglar och en mascara. Här är lite bilder från idag och igår

money,money and money

Idag ska jag ut och shoppa med Maja behöver det tycker jag Maja ska också sova hos mig ikväll så det ska bli kul har saknat henne jätte mycket älskar dig gumman!puss!

dansdans!

Nu har jag klätt mig så nu ska jag sminka mig lite inte så mycket för jag ska ju dansa sen ska jag möta Jacqueline och typ äta på donken innan dansen puss!

Tjatja!

Nu gör jag typ ingenting är framför datan och lite så,mitt rum ser helt förfärligt ut så ska städa för Maja kommer ju imorgon då ska vi först var ute på stan sen går vi väl hem till mig och har det mysigt! Jag tittar också på sunes sommar dem som inte visste det så är min syrra med i den. (fett stolt) Nu ska jag också messa jacqueline och se om hon vill ses lite inan dansen puss! jag just nu osminkad och ful!


minnen försvinner aldrig, man lever nya varje sekund


Mys!

Nu har jag ätit middag och nu ska jag kolla på film och äta chips härligt asso!






och imorogn blir det Nellie och dans!







Är det bara jag?

Som typ hatar när folk som låtsas vara typ dessie på facebook eller någon sån fast egentligen inte alls ser ut så ha bara bilder på er själva liksom?


LOve

Love Poems


Sitter hemma hos sally

Och har blivit beronde av oc faan det är berondeframkallande! Aja vi ska dra ut och typ göra något har shorts första gången för i år! Igår var jag med Madde Karin o Sally vi chillade lite i lilje typ. här är en bild från igår puss!

You need to love jersey shore..


Tjena hallå!

Är sjuk idag och har jätte tråkigt men hoppas jag blir frisk imorgon! Jag ligger typ och bläddrar kanaler framför  teven, det finns inget och kolla på men helst av allt skulle jag ville sova men kan inte, usch det är verkligen skit jobbigt att vara sjuk. Nellie är också sjuk så kanske frågar om hon kan visa designen som hon har gjort åt mig som hon har lagt på sin blogg nellbellz.blogspot.com puss!

godnatt

Nu ska jag sova puss!


hELLO EVRYBODY

Känns som om alla startar bloggar just nu men det är ju såklart kul för älskar att läsa bloggar så människor starta bloggar! Nu har jag precis tagit ett bad det var jätte härligt jag har som sagt varit med jenny idag det var kul vi gick runt i tcentarlen och lite andra ställen, Men gud vad varmt det var det var ju verkligen sommar väder tänkte först tillomed gå i shorts men sen tyckte jag det var lite överdrivet och det blev ju lite kallare lite senare. Imorgon är det bara en vecka kvar tills det är påsklov längtar ska lägga upp ett schema sen på bloggen och visa hur mitt påsklov kommer se ut!

Har börja hitta massa kläder i min garderob som jag inte andvänt på jätte länge så kommer använda massa kläder i veckan som jag inte andvänt på ett tag så det blir kul puss! ps kanske ska börja videoblogga!

Haringenbrarebriksåskriverbarasåhär

Hejsan allihopa det har varit en skit lång dag först kom jag till dansträningen tio hade sen slutade alla lektioner halv 2 sen kunde jag inte äta någoting och skyndade mig och fixa mig till uppviningen skynda mig efter uppvisningen var slut för att skulle ju träffa Linnea och Sally sen kom jag hem typ 8 och nu är jag skit trött somnar nog tidigt imorgon träffar jag en kompis som heter Jenny pusss! 

hejhejhej babesss

Bion var asbra är kär i han som var huvudrollen filmen hette im number four, aja jag och Nellie ligger i min säng och tittar på big brother sen kanske vi ska flumma lite hoppas jag imorgon har jag dansuppvisning är fett nervös brukar inte vara det men nu är jag det aja herrå puss! Ps snygg bild på världens snyggaste kille i im number four!


hej bitches!

Nu ska jag på bio med Linnea och nellie syns i kväll då uppdaterar jag med nellie hon ska sova hos mig vet ni pusspuss!Ps skit snygg bild ellerhur!

skulle bara säga

Att jag inte hängt med dem jag hänger med idag hela tiden, för ett år sedan på lördag blev jag en Sally och Linnea vänner ett år sedan tjejer!


hejhejhejhejhejhej

Eftersom jag inte hade det där pappret så kände jag att jag verkligen behövde det för att ens klara provet så gick hem till sally och pluggade,och vi pratade men mest prat tyvärr aja ska plugga liteeee mer nu sen ska jag sova puss!

Fyyfaaan!

Kommer aldrig klara det här har värsta stora soprovet imorgon och kan bokstavligt talat ingenting! Glömde ett skit viktigt papper i skolan som man behöver till provet kommer få så jävla dåligt slutresultat aja ska försöka plugga så mycket jag kan utan det där pappret! puss!

nu drar

jag till skolan puss på er!

heeeey babes!

Istället för att dra ut hade jag en mysig film dag och pluggade lite nu ska jag se på ännu en film fjärde filmen för idag och det blir sex and the city2 puss!

Blogg torka

Har inte orkat blogga på länge men ja nu gör jag det vet inte vad jag ska göra i dag försöker få tag på Linnea faktiskt men om hon inte svarar har jag ingen aning försöker säkert få tag i någån annan puss!

RSS 2.0