Är hos nellie

Kommer ett långt inlägg imorgon om livet och sånt ni vet! Aja puss


Snart syslöjd!

Sitter och spelar lite spel utanför slöjden, nu börjar vi puss!


Hejsveeeeeeeeeeeeeeeeeejsssssss.

Hejsan allihopa statistiken går neråt ja måste ha en design ska fråga alla jag känner nu asså! Hursomhelst idag åkte jag och Nellie till tc jag köpte ett par jeans och ett par enkla linnen och så köpte vi en tröja tillsammans för den var den enda som var kvar så ja vi delade på den! Just nu tittar jag på Rosabandetgalan med all respekt till rosabandetgalan tycker verkligen synd om dem som får bröstcancer! Men tycker det finns så många andra psykiska och fysiska sjukdomar som man också borde skänka lika mcket pengar till! Aja vad tycker ni? Nu ska jag messa några och fortsätta kolla puss!

Tråkig mattelektion

Hörs senare puss! Ps nya naglar!


Hemma idag

För det första försov jag mig så jag gick upp jätte stressad och kände mig verkligen skit skit trött och när jag precis skulle gå utanför dörren kändes det som om jag skulle svimma. Så jag gick in i mitt rum och la mig på sängen och somna direkt, sen nu när jag vakna igen var jag yr och mådde illa därför stannar jag hemma idag. Men nu ska jag iaf försöka ta något att äta även fast jag mår illa. Uppdaterar om en timme ungefär puss! Gammal bild men bara tog nån.


Gå bakom mig, gå framför mig gå vart du vill älskling men gå aldrig ifrån mig.

.


Dreggel..

'


Nu drar jag till Sally!

.


Oups missa dansen..

Vakna nu och ser att Jacqueline ringt mig typ 8 gånger haha får ta och ringa henne. Somna skit tidigt igår typ vid 11 och vakna halv två hmm? Måste ha varit skit trött! ska iaf ringa Sally också och fråga när man kan komma till henne. Bloggar mer när jag har fixat mig och så puss&kram!


Några bilder från dagen!

hejsan bloggen nu kollar jag på idol med mamma och har det mysigt! Imorgon blir det sova över hos Sally med lite fler folk! Ja som sagt några bilder från dagen nu ska jag iaf fortsätta kolla på idol puss!


Hemma hos Sally med Maja men vi ska gå nu pusspuss

'


Kör på lockigt idag!

Hejsan svejsan bloggen om typ en halv timme ska jag till skolan och ha gympa..aja det är iallfall bättre än en vanlig lektion! PUSS


Vet inte vem du är längre

Du beter dig som en jävla idiot, du kan inte ens komma fram och snacka face2face fyfan asså..


Precis kommit hem från en middag med pappa!

Det var faktiskt mysigt vi pratade och jaa.. Det var väl det vi gjorde och åt förstås! Nu ska kanske sätta på teven och bara chilllllllllaaaaaa bloggar mer när jag har något intressant att säga puss!


Typ en månad sen?

Vet att jag inte bloggat på jätte länge men vill så gärna ha en bloggdesign så snälla kan någon hjälpa mig?!?! just nu sitter jag och pluggar är jätte stolt faktiskt skippade dansen idag måste verkligen plugga till matteprovet imorgon vill inte få undekänt i precis alla ämnen! Jag tror jag aldrig har pluggat verkligen ordentligt nån gång i mitt liv det är inte bra asså men det här kanske blir den första vem vet? Aja nu ska jag iaf sätta igång puss!


RSS 2.0