-

Hoppas alla mår bra det gör inte ja. rimm på hög nivå! sitter hemma och tittar på änglagård 3 den är fett dålig men men. är så jävla trött på min skola allt som har att göra med den. hoppas många vill ses i sommar och ha kul för det behöver jag, har inte känt mig riktigt glad och lycklig på väldigt länge något som jag inte har tagit upp på bloggen. Och det är väldigt många olika andledningar som jag nog snart kommer ta upp i ett långt inlägg. men gud känner att jag bara skriver deppiga grejer hela tiden ska försöka vara positiv och inte tänka tillbaka bara framåt ellerhur? pusss
 big smile! (or not)...

tralalalalala zoe! randooopooooomoijendcihfwihefefihnfgh





Några bilder från idag Nellie har tagit ett till hål det blev fett fint! :D vi har också hängt i draken och tagit lite foton och så och nu är vi hemma hos mig och hare bra vi ska ta lite mer foton som säkert kommer upp om en typ timme tror jag. oke pusss breeeeee thahah

tja

mitt ord för idag har typ sagt det hela dagen also tja. men ja idag var först hos pappa på dan och sen senare gick jag och träffade sally och vi träffade också mickis och nova. nu har jag bara varit hemma och chillat som vanligt kom hem ganska tidigt typ halv 8 för ville  ju fira mors dag även om det var sent så firade vi ju typ sen nu haha men börjar faktiskt bli fett trött så tänkte sova typ nu. pusssss


funderar på att lägga ner bloggen..

Det börjar faktiskt bli fett tråkigt men kanske ska ha en nu header och venne då kanske det blir roligare igen vem vet. Men har alltid så lite tid till att blogga så då blir det bara ett snabbt inlägg. så måste typ lägga upp en tid haha. för att bara skriva ett inlägg snabbt för att man måste för att man inte har skrivit på länge är ju inge kul. aja hoppas att det kommer gå bättre med bloggandet!

Nu ska jag kolla lite på tv så puss!
 ja vad jag säger om mig nu är punktpunktpunkt

tjooobre snorunge

läääääääängeseeeeeeeeeeeeen hur mår ni? jag mår topppen typ, ska till frisören på lördag äntligen ni vet inte hur glag jag e! puss!

tjabatjena

tja bitches, vad gör ni då en sånn LEVANDE kväll ja jag ligger i min säng och kollar på tv som vanligt typ aja puss!
 en bild från i veckan


Från och med nu...

ska jag leva det livet jag vill leva inte lyda någon gå helt min egen väg.Är så jävla trött på dom människorna som har så mycket makt och tror att dem kan styra människor.Hoppas dem förstår senare i livet att de inte lönar sig och folk bara tycker mer illa om dem.
Att vissa inte kan se hur illa man pressar ner någon och sänker en till 0 i självförtroende bara för att dem tror dem har makt?
tänker bara ignorera sånna i fortsättningen och vara med sånna som gör mig glad och sånna som gör så att jag mår bättre.
aldrig mer ska någon få sänka mig, aldrig mer.


ungefär så här...

ser man ut på skolavslutningen! dålig kvalite på bilden så ni vet!

Dagens köp!

Det här köpte jag idag en skolavslutningsklänning och en tjocktröja elle heter det de? aja berättar mer om dagen senare puss!

.


ATT JAG ÄR BÄST? ja det är faktiskt sant så att alla vet bara puss!

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Hej babess mår ni bra? jag mår iallafall skit bra och varför ja ni bara därför eller nä inte bara därför utan för en andledning men ja det får ni veta senare eller kanske vet inte om det är lite tidigt och berätta i bloggen än? aja som sagt har följt jersey shore sen det började i svergie typ efter sommaren förra året men nu går det typ massa repriser i veckan och sen på söndagar kl 8 går senaste säsongen= 3. och säger bara det är ett program värt att följa men det är bäst att ha sett från första säsongen! så att ni vet puss!


Älskar dig Liam

Du vet inte hur mycket du betyder för mig du är som en lillebror för mig du är en sånn fin unge så du vet inte.
Kommer alltid finnas för dig då nu och föralltid. Faller du, faller jag

fucking utväxt! -.-

Hatar min jävla utväxt men min mamma har lovat att jag ska få fixa den på frisör innan skolavslutningen iallafall men ska färga hela håret så att jag får bort det gula också. Men ska inte klippa det utan låta det växa ut pallar inte ha löshår längre.


forf sjuk...

Är forfarnare sjuk men känner mig mycket bättre nu så går nog till skolan imorgon. ska bli mycket bättre på att blogga men just nu har jag inte orkat och ibland glömmer jag men men. Har inte varit på dansen på jätte länge när jag väl ska gå blir jag sjuk. Puss

ja veet har inte pallat...

Har inte pallat blogga så alla vet..Men aja är sjuk och typ ligger och kollar på tv (verkligen intressant) men uppdaterar bättre när jag mår bättre puss

blää

inget att skriva puss

Nu drar jag till grönan!

så här ser jag ut idag mobbad bild så att alla vet!

men godkväll

Nu sitter jag hemma hos min käraste syster och just nu gör jag inte så jätte mycket men ska nog vara med henne om ett tag först ska jag bara skriva lite. Idag har jag varit i skolan och varje fucking dag säger min lärare typ att jag har gjort något dåligt typ sprungit runt för mycket, inte koncentrerat mig, inte skrivit klart eller gjort klart den uppgiften så börjar bli lite less. aja imorgon ska jag till grönan första gången detta år jippie!

stooolt :D

Äntligen mitt guldkort har kommit gud så bra! Min sommar= Grönalund!

Idag var jag först med linnea och nellie på donken. sen var jag tvungen att gå till dansen men träffade Jacqueline och flummade sönder med henne! man kan aldrig har aldrig tråkigt med den tjejen asså! och nu har jag bara varit hemma och typ varit inne på datan lyssnat på musik.


Föresten dem här låtarna blir jag fett taggade av. More med Usher (orginal),I gotta a feeling (black eyed peas) & coconut three (mohombi) bara så ni vet ;)

aja pussss!

Cornelia in the house (again)

chacha nu har jag varit med sally och massa fler hos en killkompis i min klass. gick inte till dansen idag glömde liksom. Men ska komma imorgon sååklart! haha sitter och kollar på gamla avsnitt av parlamentet på fyran men det tog precis slut aja uppdaterar om någon timme!


trött på livet....

Jag är så jävla trött på allt just nu jag vet att det inte är så interssant att höra på men seriöst det var länge sen jag hade den här känslan...usch fuck life!





RSS 2.0